Vikarbureau, rekruttering og outplacement, København er en nødvendighed for et selskab

Mit tidligere job fik jeg via rekruttering København. Jeg var der længe og var desuden meget tilfreds med det. Jeg blev dog opsagt, derfor benyttede jeg mig af outplacement i København, der virkelig var en vigtig hjælp til mig. Men nu har jeg fået nyt arbejde ved hjælp af et vikarbureau, København. Det ser ud til at være et fint job, hvilket jeg sikkert også bliver vild med.

Det er snart ni år siden, jeg fik øjnene op for et selskab, der beskæftigede sig med rekruttering – København. Da mit tidligere arbejde så manglede en til medarbejder og fik fat i rekrutteringsselskabet, opdagede de mig i databasen, og så skulle jeg til en jobsamtale. Jeg endte med at få jobbet. Rekruttering København var rigtig let, og jeg kan kun tilråde det til både jobsøgende samt selskaber. Eftersom der skulle forekomme fornyelse på min arbejdsplads, blev jeg fyret, hvilket kom som et chok for mig. Gudskelov havde min chef noget tid inden kontaktet et bureau, som klarede outplacement i København, hvilket hjalp mig meget med at komme videre.

Outplacement i København -bureauet kom med et forslag, at jeg skulle ringe til et vikarbureau København, hvilket jeg gjorde. En medarbejder i et selskab, der mindede om mit daværende, gik på orlov, og jeg fik derfor et vikariat på et års varighed. Jeg tror dog, at jeg evt. kan blive fastansat når det er slut med vikarjobbet. Vikarbureau København fik det til at være meget enkelt at finde et nyt arbejde og simpelt for min nye arbejdsplads.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>