Valsning og rørbukning samt udførsel af bukkeværktøj

Bukning rør vinder i disse år frem som en favorabel alternativ proces inden for rørbearbejdning i forhold til traditionelle svejsede løsninger. Med bukning af rør kan man nemlig ikke blot spare på udgifterne til indkøb af nye rør. Hvis I gør brug af rør, som er bukkede i jeres virksomhed, kan det i langt de fleste tilfælde være muligt at få en særligt tilpasset rørløsning med en mere æstetisk finish. Endvidere er bukkede rør meget lettere at rengøre og er mindre tunge.

Når I som virksomhed vælger os som leverandør af rørbukning og anden rørbearbejdning, garanterer vi, at alle jeres bukkede udstødningsrør, kedelrør, tyndvæggede eller sværvæggede rør bliver produceret med udgangspunkt i jeres behov. Vi råder nemlig ikke bare over nogle af landets mest anerkendte specialister når det kommer til rørbukning og rørbearbejdning. I vores eget produktionsværksted, fremstiller vi desuden det meste af det solide bukkeværktøj samt de bukkematricer, vi benytter. Dermed kan vi tilfredsstille et hvilket som helst behov.

Førend vores rørspecialister indleder produktionen af en ordre på bukning af sværvæggede rør for jer, udfører vi et fixtur ud fra en speciel protype. Prototypen produceres endvidere efter en model eller en en skitse, som vi skal have fra jeres firma og selv svejser. Herefter udføres den første rørbukning samt senere bukninger af rør på baggrund af dette fixtur. Af den årsag kan vi lave bukkede rør, som passer perfekt til jeres virksomheds behov og ønsker.

Foruden bukning af rør samt produktion af bukkematricer og andet bukkeværktøj, laver vi desuden forskellige former for valsning af rør såvel som alle former for profilvalsning. Uanset opgavens art udfører vi den til attraktive priser for ordrer á blot fem stk. Derudover tilbyder vi en hvilken som helst form for efterbehandling, og vi bukker alle slags rør af radier i alle størrelser. Vores virksomheds store knowhow samt ekspertise gør, at vi pt. laver mange forskellige opgaver for firmaer fra talrige arbejdsfelter.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>