Træhuse i en by i Jylland

En ny bolig køber mig samt kæresten sikkert i den nærmeste fremtid. Jeg er virkelig glad for, at de fremtidige typehuse, ja sågar træhuse, kommer til at ligne et sommerhus, for jeg har altid godt kunnet tænke mig sådan et. Det område, vi skal bo i, kommer antageligvis også til at ligne et sommerhus område, fordi de nye typehuse skal se ud som hinanden på vejen. Husene vil f.eks. få ens døre samt vinduer. Det er i en lille by i Østjylland, at der lige nu opføres nogle helt nye parcelhuse, og der bygges det, som hedder typehuse. Eftersom at mig og min kæreste gerne vil flytte fra vores nuværende lejlighed, som ligger i centrum af storbyen, til et hus nærmere på landet, vil vi købe et af de nybyggede huse. Det kommer til at blive skønne træhuse i fyrretræ med have og terrasse. Jeg længes efter at komme til at bo i et af de omtalte træhuse, hvor der er stilhed, og hvor der er en smule mere plads. Derforuden bliver det godt at få en stor have, der er meget gavnlig at have, når det bliver varmt. Jeg kan rigtig godt lide at befinde mig udendørs, dermed har jeg i lang tid ærgret mig over at bo i vores lejlighed, når vejret er godt. Min fyr – Peter, er allerede startet på at knevre om, at han ikke vil slå græs, men jeg tror dog, at han egentlig ligeledes ser frem til at kunne være ude i en have. Blomsterne og alt det der kan jeg godt passe. Dét gider min fyr i alt fald ikke. Såfremt han måtte tage beslutningen, så skulle vi antageligvis overhovedet ikke have blomster og den slags feminine pjat.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>