Tosset med 80er tøj

Jeg er simpelthen tosset med 80’er tøj samt 80’er udklædning/80’er kostumer. Modeglade mig er så begejstret for det, at jeg decideret jagter 80’er udklædning + 80’er kostumer ved de bedste online udklædningsforretninger. De sælger for de flestes vedkommende også alt det sjove neonfarvede tilbehør, så som fx benvarmere, hot pants og strømpebukser.

Undertegnede påklæder mig jævnligt i 80’er tøj og har forståeligt nok fra tid til anden indbudt til coctailparty med temaet 80’er udklædning, 80’er kostumer og 80’ tøj. Jeg er bestemt ik alene om min trang. Undertegnedes 19 mdr. ældre storesøs er præcis lige på samme måde –  jeg har faktisk passionen fra Charlotte, at glade jeg er vild med 80’er tøj skyldes i høj grad min kære søster, som igennem størstedelen af vores teenagetid har gået med 80’er kostumer samt 80’er udklædning, såvel til party som til hverdage. Udvalgte dage i 100 procent 80’er udklædning, men ind imellem kun med anvendelse af udvalgte detaljer.

Stilen med rollergirl og masser af kulører er jeg pjattet med. Jeg er begejstret for, når alle andre er kun i sort/hvid, så dukker moi op i 80’er tøj med godt med kulør. De fleste gennemskuder, at mit outfit minder om 80’er udklædning – og ja det er sørme 80’er kostumer, jeg benytter, fordi kostumebutikker er billige og et praktisk alternativ til at anvende butikker med genbrug, der ikke så ofte har genuint 80’er tøj.

Det er dejligt nemt at købe garderobens 80’er kostumer på internettet og få tilbehør og tøj leveret måske næste dag. Og har jeg behov for at prøve andet end 80’er tøj, så tilbyder butikkerne ret meget kluns der kommer fra flere årtier. De sælger tillige temmelig mange brilliante selskabskjoler, som høster ros af vennerne. Et par stykker af pigerne har skal det lige siges også selv købt en smule 80’er udklædning som f.eks knækarmbånd samt plastik solbriller, så jeg spreder min 80’er tøjstil.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>