Store valg hos markiser & gardiner

Er tantes brugte, blomstrede gardiner, tunge og grimme følgende årtiers tobaksrøg, desuden så gevaldige samt langt fra nette, at de fjernede størstedelen af lysindfaldet fra vinduet, præcis som mig det, du overvejende associerer med udtrykket gardiner?

Da jeg rejste til en flot lejlighed et andet sted, forstår du måske, at det slet ikke var gardiner, som tog plads i mine tanker. Jeg fandt ganske vist ganske nemt ud af, at nogen model for skjul er lækkert. Til dels for at umuliggøre for meget lys inden døre, dertil gerne for at værne sig om et privatliv. Næ nej – på solskins- eller regndage, kan gardiner ikke undværes, ligeledes nødvendigvis en markise ved siden af, for at terrassen er til at holde ud. Uelegante og vægtige gardiner er, heldigvis, out of date. Man kan finde mange forskellige modeller af gardiner – rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, & desuden gardiner, der miljøvenligt nedsætter dit varmeforbrug.

Der er ganske vist oveni meget, som må tages højde for, før gardinerne bestemmes.Hvilket rum samt form for åbning, er i betragtning? Hvilken anvendelse skal dine gardiner have? Har du ønsker til betjeningen? Skygger eller mønstre?Markiser eksisterer desuden i en uendelig variation. Både som skygge, læ for vinden, tildækning eller tag.

Hvis du netop vil være i sikkerhed med hensyn til, at du til slut har gardiner samt markiser, der er skræddersyede til dig, samt på optimal måde møder dine håb, er at besøge en fagmand, egentlig det bedste, om end der er tale om markiser eller gardiner.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>