På hjemmesiden www.dramashop.dk scorer jeg udklædning til krapylerne

Halloween, karneval og fastelavn. Undertegnede og krapylerne er pjattede med at klæde os ud. Som bette lavede min mutti stort set alt vi børns fastelavnsudklædning på egen hånd. Jeg på den anden hånd er ikk god til at sy. Så ved udklædningstid her hos os, så eftersøger jeg på butikker såsom www.dramashop.dk - http://dramashop.dk/ – . Dramashop.dk har så så mega en samling af kostumer og udklædningstøj at jeg føler mig ganske overbevist vedrørende, at jeg selvfølgelig kan finde der falder i arvingernes smag.

Sidst bad de om at være henholdsvis et dyr og Frost-Elsa. Dramashop havde desværre ikk et erklæret Frost-kostume. I stedet hittede jeg en udsøgt Frost-blå kjole i prinsessestil hos dramashop.dk som Carla-Rosa omgående blåstemplede som Elsa og Annas kjole. Andreas udvalgte selv noget fra Dramashop.dk’s online butik, om han helst ville være ræv, skildpadde, elefant eller pingvin, ræv, skildpadde, pingvin eller elefant – mega optur at www.dramashop.dk leverer et bredere sortiment end de typiske kostumer.

Hjemmesiden Www.dramashop.dk ser jeg som et hensigtsmæssigt supplement til legetøjsgiganterne, hvor mange af drengene og pigerne i skolen sammensætter sit udklædningstøj. Hvis man opstøvede fastelavnskostumet hos dramashop.dk eller deslige forretninger så distingverer de kiddos sig ihvertfald en kende fra de øvrige børn. Som vi andre til parties, så orker arvingerne på samme måde ik at være ensartede i sit fastelavnstøj. Dramashop fører endvidere en stor portion udklædning til voksne – så kig på Dramashop.dk før temafesten på dit job.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.