Ny participant med Outplacement Odense og trist afsked med kollega

Det har været nogle hvileløse uger på arbejdet her i Odense. Først skulle jeg anvende outplacement – Odense, derefter vikarbureau Odense og så rekruttering Odense.

Måneden på jobbet startede med, at det var en nødvendighed at opsige en kollega, og dette har været virkelig ubehageligt for ham og derudover også mig. Til alt held fik vi begge en hjælpende hånd af outplacement, Odense igennem hele forløbet fra start til slut. Outplacement, Odense startede med at hjælpe mig med selve fyringen og så min kollega med at skaffe et nyt job.

Et par dage efter kom en anden kollega og fortalte, at vedkommende havde brug for at gå på orlov og tilføjede, at jeg kunne ringe til et vikarbureau i Odense. Det gjorde mig en anelse tvær, fordi det nemlig er en af mine bedste kolleger. Noget tid efter fik jeg dermed fat i et vikarbureau i Odense, der straks ville starte på at skaffe en vikar.

I sidste uge startede jeg med rekruttering i Odense for at finde endnu en ny medarbejder til at arbejde i mit firma i stedet for min afskedigede kollega. Jeg startede med rekruttering – Odense ved at fremstille en udførlig beskrivelse af jobbet, og herefter gik søgningen i gang sammen med rekrutteringsselskabet. Jeg håber på, jeg om kort tid finder den bedste kandidat.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.