Nu kan virksomheder købe Jordens flotteste navneskilte

De splinternye skinnende navneskilte, selskabet fik lagt en ordre ind på, fik min forretning for en uge siden. Langt om længe kom dagen! To forskellige navneskilte modtog jeg selv – det ene i stål til at have stående ved min computer, samt ét bestående af plastik, som kan sidde på min t-shirt. Alt blev helt troværdigt, og de er fabelagtigt æstetiske. At vi derfor fandt vejen til succes, føler jeg ganske rigtigt.

En kæmpe betydning har anskaffelsen af navneskilte for arbejdsmoralen. Vi kan tilmed forstå på de ansatte, at hvis de får et personligt navneskilt stående på skrivebordet, sendes professionaliteten fuldstændig i vejret, og det meste behandles noget mere fagligt. Udover navneskilte til personalet, bestilte virksomheden desforuden madskilte til firmaets frokostbuffet, således at alle egentlig er klar over, hvad maden er lavet af.

Navneskilte findes med magneter eller nål til trøjen og en elegant fod i træ til et bord, og der kan jo findes navneskilte af både plastik samt rustfrit stål. At der findes ret få muligheder, når man bruger navneskilte af metal, da de har mindre designmuligheder i kontrast til papir og plast, tror en del mennesker. Der er glædeligvis fremstillet nye måder til metalgravering, som gør, at det virker præcis så nemt som at gravere på plast.

Din facade udadtil bliver et førstehåndsindtryk hos klienterne, og denne del skal firmaet næppe slække på, selvom priserne rigtigt nok er mere overkommelige med navneskilte i plast eller plastovertrukket pap.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>