Mine to forventningsfulde døtre skal have sminke & kostumer

Om noget tid skal de to vidunderlige tøser til udklædning i deres børnehave, dermed skal jeg sy de kostumer, som de skal have på og købe sminke. Jeg er yderst stresset her for tiden, men hvilken en mor kan sige nej til at designe sine tøsers kostumer? Derfor tog jeg på hovedgaden for nylig, i starten i en kostumebutik, da jeg skulle handle udstyr, og bagefter i stof- & materialebutikken. I kostumeshoppen havde de en stor del gavnlige genstande så som teatersminke. I starten kiggede jeg på kostumer, faktisk bare så jeg kunne få inspiration. Utallige kostumer havde shoppen, og der var mange gode at vælge imellem. Jeg overvejede i grunden at spendere penge på nogle, men nej, for jeg har forsikret mine to tøser om, at jeg vil lave dem selv. Herefter ville jeg se på teatersminke, og også her havde de et stort udvalg. Nu købte jeg teatersminke til cirka 150 DKK, men jeg ved til gengæld, at mine døtre vil blive ret begejstrede over sminken. Efter jeg havde været inde i stofforretningen og købt noget brugbart, gik jeg hjem og begyndte på at sy tøsernes kostumer. De blev tilfredse, idet de observerede, at det var prinsesser, som de skulle være. Jeg kan ikke vente med at se dem i de kostumer, jeg laver, idet de er færdiglavede. Jeg lovede for resten pigerne at komme ned i børnehaven, idet de skal være klædt ud. Så vil jeg også lige kunne ”prale” af, at jeg har syet kostumerne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>