Mindre forurenende i sammenligning med et fyr med olie forbliver et pillefyr

Jeg fik svært ved at opstøve noget sted, hvor der reelt blev tilbudt pålidelig information, da jeg agtede at skifte til et pillefyr. Den sikreste idé er ikke hver gang at få råd hos en forhandler, på grund af, at de jo helst vil fremme sin egen branche og derved for det meste ikke vil berige dig med objektive meninger. Den sikreste løsning bliver faktisk at opsøge folk, der selv ejer pillefyr samt af den grund ved lidt om de fleste besværligheder samt besparelser. Det spørgsmål, der interesserede mig hovedsageligt omkring et pillefyr, forblev, om man rent faktisk får mulighed for at spare udgifter. Sammenlignet med gas er piller betragteligt billigere: ved denne forespørgsel eksisterede der dog aldrig forvirring. Installationen er let opvejet, da du sammenlignet med solenergi og jordvarmeanlæg hurtigt indtjener slanter svarende til din investering.

Et pillefyr bliver, med hensyn til naturvenlighed samt forurening, mindre forurenende sammenlignet med et fyr med olie, og benyttelse af piller af træ, der er fremstillet af levnede træspåner fra industrien, er mere bæredygtigt til sammenligning med olie. Her bliver med sikkerhed en smule mere arbejde med et pillefyr sammenlignet med varme fra el eller naturgas. Man bliver tvunget til selv at fylde piller på, så dette kan faktisk kaldes muskelkrævende samt beskidt slæb. Pillefyret bør tilmed renses for aske & ordnes nogle gange. At en lille smule håndarbejde kan forhindre en gevinst på flere penge hvert sæson, synes mange alligevel ej.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>