Min virksomheds kasseterminal er vanskelig at bruge

Lige for nylig er jeg blevet ansat i et firma af stor størrelse, og der arbejder jeg mest ude på lageret, dog endvidere i forretningen. Jeg er ganske tilfreds med arbejdet, dog er det faktisk besværligt at bruge alle de forskellige maskiner, som der er. Jeg skulle for eksempel lære at gøre brug af shoppens kasseapparat + lagerets håndterminal. Det kasseapparat, vi har i firmaet, er vanskeligst at bruge, pga. at der er utallige funktioner. Til alt held skal jeg ikke bruge den så tit. Den håndterminal, der er på lageret, er til gengæld meget god, på grund af at jeg med den kan se alle mine ordrer, og endvidere kan den scanne produkterne, således at de noteres på apparatet.

Det er mest ekspedienterne, som gør brug af vores kasseapparat, når de ekspedierer købere, men da de er connectede til min håndterminal, må jeg ligeledes bruge dem nu og da. Det er for det meste oversigten, jeg anvender af funktioner i vores kasseapparat, da den giver mig et overblik over alle mine opgaver og tillige virksomhedens varer, kunder samt ordrer etc. Tilmed har butikkens kasseapparat egenskaber vedrørende min kalender og den løn, jeg får. Det, som jeg allerbedst kan lide ved min håndterminal er, at jeg kan tage den i lommen og derfor have den med alle vegne, og tillige kan jeg hvornår det skal være se de nye ordrer plus indføre de ordrer, som er færdiggjorte.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>