Ledig i Allerød: Jeg tilmelder mig hos et vikarbureau Allerød.

Nu har jeg været arbejdsløs nyuddannet i godt halvandet år, og det betyder, at jeg bliver nødt til at forsøge mig med noget nyt. Med det i tankerne har jeg kontaktet vikarbureau Allerød. Jeg har læst arkitektur, men der er mange ansøgere om buddet, og jeg har kun lidt relevant på cv-et. Det kan være, at jobs via et vikarbureau er vejen til, at jeg kan få flere kvalifikationer på CV-et og endvidere har nogle opgaver at stå op til om morgenen. Det er selvfølgelig skønt ikke at skulle tidligt op på kolde morgene, men jeg savner det at komme ud og udføre en opgave.

Min dejlige veninde er hos Vikarbureau Herlev, og hun har før været tilknyttet Vikarbureau Esbjerg, da hun for nogle år siden hun boede derovre. Hun har har betroet mig, at hun især skulle ud på kontorer, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller skulle på barsel. Jeg synes, det ville være appellerende med et barselsvikariat, hvor man jo kan være hos samme sted 7-10 måneder.

Nu har jeg fået registreret mig, og først nu begynder alle spørgsmålene at dukke op: Hvor længe går der, mellem at de ringer? Mon det er nok at være registreret ét vikarbureau? Hvor mon jeg bliver sendt hen? Hvad kommer jeg til at tjene Og bliver jeg glad for at være vikar?

Hvis jeg derimod får en masse korte ansættelser af eksempelvis nogle dages varighed er jeg spændt på, hvordan jeg tackler sådan at være fremmed og komme ind uden at kende virksomheden. Jeg når vel ikke engang at huske navnene på virksomhedens ansatte, før du er færdig igen. På den anden side kommer jeg til at se en masse forskellige steder, og hvem ved – måske bliver de glade for mig et sted, så jeg bliver inviteret til at blive.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.