Jeg kan ikke fordrage mine grimme krøller, så jeg bruger et GHD glattejern

Krøllet, kruset og tørt er mit hår. Jeg kan ikke fordrage det! Hvis bare jeg havde meget længere, 100 pct. glat, skinnende hår eller i hvert fald blot nydelige krøller. Men nej, mit hår ser herrens ud. Min gode veninde, som for resten har glat hår, fortalte mig for en uge siden om GHD glattejern. Hun bruger det selv og siger, at det efter hendes mening er verdens bedste glattejern. Det gør håret helt glat og samtidig skinnende.

Jeg var i indkøbscentret sammen med mama i torsdags og der så jeg helt uventet et GHD glattejern i en butik. Ufortøvet fik jeg fat i hendes frakke og tog hende med ind i butikken. Jeg sagde til hende, at jeg ikke syntes om mit hår, og hun begyndte kun at kværne om at jeg da ”havde smukt hår,” og at jeg sikkert havde arvet det fra hende etc. Men jeg hørte ikke rigtigt efter. Jeg bad hende om at hun skulle give mig et GHD glattejern, og efter nogle minutter fik jeg overtalt hende.

Under alle omstændigheder, så holder jeg meget af det nye GHD glattejern! Det er så godt, og det er ikke kun mig, som mener det. Mine veninder vil nemlig have lov til at låne det af mig og har fortalt, at de selv vil have et magen til. Jeg synes selv, jeg ser meget smukkere ud med mit helt nye look, og selvom mor ikke vil erkende det, så tror jeg faktisk, at hun ligesom mig bedre kan lide det her end krøllerne.

Hvis I ligesom mig ikke synes om jeres krøller, kan jeg foreslå jer at købe et GHD glattejern.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>