Har du et tip til et billigt sted med kanoudlejning ved Tørring eller Gudenåen?

Som lille var jeg sammen med min familie på en skøn kanotur Gudenåen i sommerferien hvert år. Som teenager var jeg også på kanotur med min spejdergruppe. Det, der er fælles, for alle kanoferierne er de mange fantastiske minder om en sommer spækket med sammenhold og fysiske udfordringer i den fantastisk smukke jyske natur. Fra dagene i vores kanoer på de mange søer ved Tørring og Silkeborg eller ned af Gudenåen og de hygsomme aftentimer omkring bålet i lejren på bredden af søen eller åen. Jeg husker tillige til stadighed den særlige fornemmelse, dengang jeg for allerførste gang fik lov til selv at ro en kano Gudenåen.

Aktuelt er det snart en smule år siden, at jeg sidst var med på kanotur ved Gudenåen. Siden dengang er jeg blevet færdigudlært, har fået arbejde og ikke mindst en fantastisk husbond. For nogle år siden fødte jeg ydermere vores skønne datter, som nu kan siges at være så forholdsvis stor, at jeg ikke kunne lade være at spekulere over, om tiden var inde til tage barn og husbond med på kanotur ned af Gudenåen. Forrige weekend blev beslutningen om en kanotur truffet over et godt glas hvidvin eller to med min kæreste efter barnet var kommet i seng. Det bevirker, at vi pt. søger med lys og lygte efter en virksomhed med kanoudlejning Gudenåen. Jeg tænker tillige, at et kanoudlejningssted i nærheden af Tørring kunne være en mulighed.

Det, som jeg efterspørger, er derfor, om der eventuelt er en af jer her på bloggen, som kender et suverænt sted med kanoudlejning Tørring eller måske udlejning af kajakker og kanoer ved Gudenåen og Silkeborgsøerne? Det skal så vidt muligt være en udlejningsvirksomhed, der har tur tilbud på en kanoferie i det midtjyske specielt til de behov, som en børnefamilie som vores har. Har du et rigtigt godt link til et sted med kanoudlejning tæt på Tørring samt Gudenåen, så skriv en kommentar nedenfor, så jeg kan samle nye kanoferie-minder sammen med min egen lille familie.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>