Europaller er det oplagte valg til transportering af kostbart gods

I fald samtalen drejer ind på godstransportering, startes der som regel uenighed ang. hvad, der er den bedst egnede løsning. Enkelte foretrækker f.eks. søfartøjer, imens de resterende foretrækker luftfragt. Ens for alle er imidlertid, at det uanset transporteringsmetoden er væsentligt at indhandle robuste paller i fantastisk kvalitet, på hvilke det transporterede gods kan stå undervejs. Her fremkommer dette dilemma: Er det EUR-paller eller en europalle, som er bedst…?

Det kan ofte være temmelig besværligt at vurdere, da EUR-paller i grunden har mange kvaliteter til fælles med en europalle. Fx er begge paller godkendt af ISPM-15, der betyder, at træpallerne er blevet tilført varme og autoriserede i henhold til den relevante lovgivning. En sådan behandling nedsætter muligheden for, at der kan blive overbragt insekter samtidig med din last.

Normalt kan du anticipere, at en europalle kan holde til en lastvægt på 1,5 T. Er dine varer vægtigere, må du nu ej blive nervøs. I stedet kan du nemlig lægge flere træpaller på hinanden og således optrappe deres bærekraft. Fire stablede træpaller giver derved en vægtmaksimum på omkring 6 T. Dog bør det ej være denne evne, der er årsag til, at du køber en europalle i stedet for EUR-paller, da EUR-pallerne har en ens vægttolerance og ydermere, lig europaller, er naturvenlige. EUR-pallerne er jo super kostbare som returpaller, og det vil sige, at du faktisk låner pallerne og ubesværligt er i stand til at tilbagelevere dem, når du har brugt dem.

Derfor er der kun én ting at konstatere, der er, at du uagtet hvad for nogle træpaller, du investerer i, er garanteret excellente og stærke paller.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.