Er der andre, som har erfaringer med ID-kort?

Har du desuden brug for at finde ID-kort? Eftersom netop jeg har fået titlen som identitetsansvarlig på arbejdet, har jeg lige fået som arbejdsopgave at stå for ID-kort. Af denne grund har jeg tjekket temmelig meget om dette forretningsområde, men faktisk er jeg stadigvæk engageret omkring, om måske nogen af jer læsere er vidende om endnu mere i relation til ID-kort? Fortrinsvist ID plastikkort.

På det sted hvor jeg tænker på at erhverve ID-kortene fra pt, laver de ud over ID kort ydermere magnetkort og elevkort samt chipkort. I dette firma udformer man plastikkortene i en rigtig god udformning. De laver identifikationskortene på kort i plastik nærmere bestemt i PVC lavet med det, man kaldet et thermotryk, hvor bogstaverne så at sige brændes ned på plastikkortet. Printteknikken bevirker, at trykket kommer til at være vandfast, slidstærk samt overhovedet ikke vil kunne fjernes igen. Firmaet kan printe i såvel enkelte farvenuancer samt i firefarvet tryk, som man ydermere kalder forkortelsen CMYK.

Så det virker jo alt sammen meget positivt. Men findes der eventuelt nogen, som er en hel del bedre i relation til fremstillingen af fine ID-kort end dette? Skriv endelig en besked, hvis altså I kender nogle gode print-steder. I øvrigt er alt det her i den grad fantastisk for mig, at have fået titlen som ny sikkerhedschefhovedansvarlige for. Faktisk bare det punkt at sætte sig ind i et nyt område som ID-kort er, fordi dette dækker over et fuldstændigt nærværende felt. Jeg arbejder hos en af landets helt store virksomheder, hvor der fremstilles farlige ting. Af denne grund er det essentielt, at samtlige døre og porte døgnet rundt er låst i, samt at medarbejdere og gæster ikke er i tvivl om, hvem hver især hedder via de fremragende ID-kort. Herved kan der på ingen måde tusse en uvedkommende ind hos os fra en konkurrerende virksomhed. Men lav endelig en kommentar, hvis nogen af jer føler jer visere på ID-kort end jeg, hvis det kan være muligt, haha.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>