Det nye smartboard til eleverne

I snart fem år har jeg været lærer i indskolingen, og i et par måneder har jeg længtes efter ny skoleindretning til eleverne, samt faktisk samtidig i skolens fysiklokaler samt sløjdlokaler. Til alt held er der lige blevet rekvireret ny skole indretning, tillige til den ganske indskoling. Disse skole møbler udgøres eksempelvis af børnegarderober, skoleborde og -stole, kridttavle, opslags tavle, whiteboard plus et nyt smartboard. Vi vil også få nyt verdenskort – skole, fordi det gamle geografiske kort er så opslidt, at du stort set ikke kan finde vores eget land. Vi vil herudover få et slags køkken inde i klassen, hvilket består af mikroovn, to stålvaske; skole & køleskab. Ydermere vil vi få en rumdeler, som skal forbedre elevernes koncentration.

Min holdning er, at det er betydeligt med skole indretning af en ordentlig kvalitet, som er blevet lavet til at stå imod den daglige belastning i skolerne – i særdeleshed i vores sløjdlokaler & fysiklokaler. Høje krav skal der forekomme for skole møbler, specielt til skoleborde samt -stole, fordi inventar til skolen er nødsaget til at være brugbare, modstandsdygtige plus behagelige. Det er vigtigt, at skoleborde & -stole er ordentlige, på grund af at eleverne sidder ned på deres pladser i mange timer i løbet af dagen. Børnegarderober er samtidig meget betydelige.

Derudover er tavler af stor betydning. Vi skal som tidligere nævnt have en ny kridt tavle, ny opslagstavle + et nyt whiteboard, men i øvrigt også et smartboard! Nu kan jeg sandsynligvis forbedre undervisningen i min klasse. Hvad er et smartboard? Det er et elektronisk whiteboard, som tilsluttes sin computer, hvor man skal bruge pegefingeren til at skrive med på skærmen. Det er meget udsøgt, men jeg er nu alligevel glad over, at vi har en kridttavle, for den må børnene gerne skrive på, + en opslagstavle, hvor jeg kan klistre alt muligt på. Jeg er endvidere begejstret over, at vi skal have nyt verdenskort, skole, grundet at de elever, jeg underviser, synes godt om at lære, hvor de forskellige lande er, hvilket de nemmere kan ifm. et nyt verdenskort: skole.

Det er godt, vi skal have to nye stålvaske: skole, fordi så kan børnene hurtigere få vasket deres små hænder, og så vil de nye stålvaske; skole imens få det til at være mere indbydende for børnene. Det samme gælder for børnegarderober. Jeg er lidt bange for, at den rumdeler, vi får, vil gøre klassen opdelt, dog vil en rumdeler forbedre koncentrationen, som er mest vigtigt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>