De havde kostumer i stor stil

Veninden og jeg skal til firma-udklædningsfest i næste uge, så jeg foreslog at købe de kostumer, som vi skal have på, og jeg har overvejet tyroler kostumer. Jeg har ganske travlt lige for tiden og har ikke ret meget tid, men kostumerne må jo købes. Det var derfor, at jeg var på gågaden for nylig i en kostumeshop. De havde adskillige kostumer og rigtig mange gavnlige ting: masker, hatte, parykker og sminke, med mere. Til at starte med så jeg på kostumer for at blive inspireret. Shoppen havde en masse kostumer, og mange af dem var interessante. Jeg overvejede reelt, om det overhovedet var nødvendigt at bruge penge på kostumerne, af den grund at jeg jo egentlig blot kunne låne noget af mine venner, men hvem besidder tyroler kostumer? Derefter gik jeg videre til parykker plus masker, og også her var der virkelig mange produkter. Til slut købte jeg to tyroler kostumer, masker og tilmed hatte. Efter jeg havde været inde i forretningen med kostumer, kørte jeg hjem til min kollega/veninde for at vise hende vores udklædning. Henrykt blev hun, da hun gennemskuede, at vi skulle være tyroler piger. Jeg ser frem til at se mig og min veninde i vores tyroler kostumer. Det er mit gæt, at vi kommer til at være flotte. Jeg ser tillige frem til at se vores medarbejderes kostumer. Jeg tror, det kommer til at blive en interessant firmafest. Uden at vide hvorfor, er kostumefester som regel altid en anelse sjovere end normale fester.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>