Bestil et jordvarmeanlæg/et solvarmeanlæg

Der er flere muligheder at vælge imellem, når du skal modtage varme og strøm til hjemmet. Størstedelen af Danmarks husstande modtager varme + energi fra kraftværker og kraftvarmeværker og ved fjernvarme, men der er dog dukket adskillige nye, besparende og mere miljørigtige eventualiteter op. Du kan for eksempel benytte et solcelleanlæg, et træpillefyr eller få et jordvarmeanlæg. Dette er faktisk begyndt at være et almindeligt forekommende, særligt på Sjællands vestkyst. Det er en VVS installatør, som skal installere dette.

Et solvarmeanlæg vil give varme og el ved hjælp af energi fra solen, hvilket er billigt, og endda miljørigtigt, fordi der vil blive produceret energi, som er CO2-fri. Et solcelleanlæg består af siliciumskiver, et metalpanel samt gitter af metal og glas ovenpå, hvilket en VVS installatør Vestsjælland bygger på dit tag. Disse solpaneler koster en del gysser at få konstrueret, men det er derimod gratis efter købet + godt for miljøet.

Du vil få varme fra jorden med et jordvarmeanlæg. Det kommer til at foregå ved, at en installation af varmepumper pumper jordens varme op i et jordvarmeanlæg. Denne installation af varmepumper har dermed bragt jordvarme ind i huset. En VVS installatør Vestsjælland påsætter alting for dig. Jordvarmeanlægget er ligesom solpanelerne en billig, miljøvenlig & CO2-fri løsning.

Alternativet til et gas-/oliefyr er et træpillefyr, og dette træpillefyr er endog meget bedre for vores miljø samt mere billigt. Også her er det en VVS installatør – Vestsjælland, som ordner pillefyret for dig, men dog er det din egen opgave at erhverve dig piller og fyre på dit træpillefyr. Har denne tekst fået din interesse i enten et solvarmeanlæg, en installation af varmepumper eller et træpillefyr? Så kontakt en VVS installatør nu. Værn om miljøet!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.