Anskaf dig en YAMAHA påhængsmotor til din jolle

Er din påhængsmotor defekt? Vi kan udføre en udbedring af din påhængsmotor eller evt. sælge dig en fabriksny påhængsmotor. Vi sælger båd- og påhængsmotorer fra mange kvalitetsmærker, for eksempel YAMAHA. Vi har firetakts motorer m. HK mellem 2 til 350 HK. Såfremt man elsker både og sejlads, er det vigtigt at købe den rette påhængsmotor, så tilbehøret er i orden. Ligegyldigt om vi udfører reparationsarbejde af defekte både samt påhængsmotorer hurtigt, er det alt andet lige generende at skulle afvente. Vi sælger en påhængsmotor, der er ideel til fart, idet du dyrker vandskisport. Har du modsat kun en ydmyg jolle eller måske et fartøj på sejl, du vil hjælpe i blikstille vejr, forhandler vi en ideel påhængsmotor gennem os med færre heste-kræfter. Herved leverer vi til dig en påhængsmotor til netop det behov, du har du frådser ikke med moneter på en relativt dyr motor, hvilken du ej har brug for.

Sejlads er skønt. Man er udendørs i luften og natur, og Danmark er jo egentligt omgivet af farvand. Hvis du har en god påhængsmotor til båden udgør det en glæde idet du vil sætte båden i vandet. Ydermere slipper du for frygt for at blive ramt af bommen i bærret, idet du ikke sejler med sejl. Man kan begive sig ud på sejlture om sommeren omkring DK, idet man har en power-fuld påhængsmotor på sin yacht. Fidusen er at have tilstrækkeligt med hestekræfter foruden en god 4 taktsmotor fra et godt mærke eller fx et øvrigt fint varemærke. Du kan også skaffe dig det nødvendige udstyr til båden her hos os til sjov vandsport og meget andet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>