Vores efterskole: En efterskole med fokus på natur, outdoor, adventure, rejser og studieture

På vores idræts- og sportsefterskole i det smukke Midtjylland er der med garanti noget for enhver smag. Det er nemlig en bredtfavnende skole, der byder på et bredt udvalg af varierende studielinjer, så du kan være helt sikker på at finde noget, der interesserer dig. Officielt er efterskolen en idrætsefterskole, og vægten lægges af denne årsag selvsagt på sport. Du kan derfor blandt andet vælge imellem grene af sport som f.eks. boksning, fitness og fodbold. Efterskolen byder dog også på mere end idræt. I kraft af de fantastiske omgivelser giver sportsefterskolen nemlig også mulighed for, at du som elev kan få chancen for at prøve både spændende og anderledes linjefag – blandt andet outdoor og adventure.

Hvis du er mere til de kreative fag, kan du i stedet vælge at bruge dit ophold på at lære mere om for eksempel musik eller design I alle tilfælde er der i hvert fald ingen tvivl om, at vores efterskole vil efterlade dig med et sjovt og spændende år, uanset hvad dine interesser er.

Efter efterskolens almindelige undervisning, har du også mulighed for at få en masse oplevelser udenfor efterskolens undervisningstid. Det vil både ske i form af de forskellige aktiviteter eleverne imellem, som I selv finder på, men bestemt også på de rejser og studieture, som skolen arrangerer.Det vil både ske i form af de rejser og studieture, som afholdes af skolen men i lige så høj grad også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kan du nemlig glæde dig til at komme af sted på hele to studieture. Den ene studietur har Norge som destination, og her får de elever, der har fokusfaget outdoor, chancen for at opleve en nat udendørs i vildmarken. Studietur nummer to har derimod en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som I skal opleve! Denne studietur er det tilmed eleverne på efterskolens Europalinje, der står for at arrangere. På deres linje har de nemlig fokus på rejser og planlægningen af disse.

På trods af vores efterskole officielt er en en sportsefterskole i Midtjylland, kan du derfor være helt sikker på, at du her finder adskillige fokusfag, der fanger din interesse – også hvis du ikke er til sport!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>