Viderebring dit budskab ved at bruge særegne billeder fra kreative pressefotografer

Søger du en fotograf, som magter at tage pressefotograf billeder, som der fortæller en historie? Vi har i løbet af 20 år udviklet og forfinet en enestående fotografisk stil. Denne stil bygger på typiske karaktertræk fra det fotojournalistiske plus et friskt pust, hvilket bevirker, at vores fotografier med garanti formår at positivt forundre og søsætte individuelle historier. Vi leverer dermed billeder med kant plus personlighed.

Spil sammen med en kreativ presse fotograf i Århus med en bred fagkundskab

Med en baggrund som freelance fotograf og pressefotografer er vores billedstil fortrinsvist meget journalistisk. I gennem 20 år har vi faktisk udvidet vores serviceydelser, så vi faktisk også leverer gode pressefoto til en bred vifte af informationsopgaver. Som pressefotografer i Århus leverer vi dermed billeder til en bred vifte helt fra fagblade og ugemagasiner til brochurer og web.

En dygtig freelancefotograf og en rigtig billedjournalist, som har dit behov i centrum

Idet du får en fotograf fra os, er det din chance for en fleksibel samarbejdspartner, der sætter sig ind i dine behov og ønsker. Efter hvilke nogle slags fotografier, du har brug for, fotograferer vi 100 % i det miljø, som vi mener, vil forårsage det foretrukne billede. Derfor løser vores freelance fotografer både fotoudfordringer i vores eget fotostudie samt på selve location rundt omkring i Danmark eller sådan set andre steder i Europa. Den ikoniske linje er mest journalistpræget hos alle vores freelancefotograf og pressefotograf. Dertil kan vi give jer informationsfotos og fotos inden for marketing og kommunikation. En klassisk opgave kan spænde over fotos til magasiner og hjemmesider.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>