Trailer på tilbud søges til min nye stationcar med anhængertræk

Nu hvor mig og Maria har fået status som Hr. og Fru Danmark med parcelhus, hjørnesofa, to børn foruden en volvo med den legendariske jydekrog, har vi indset, at vi vil skaffe os den trailer, som jo burde høre til parcelhuset. Jeg er desværre en smule rodløs i forstads-danmark. Derfor ville det være interessant at høre, om der kunne tænkes at være nogle af jer mere trænede parcelhusejere, der er i stand til at give mig et indtryk af, hvor i landet vi kan være heldig at få en god trailer på tilbud, der er perfekt til husbehov?

I bund og grund er forventningerne til den nye trailer på ingen måde noget at skrive hjem om. Anhængeren skal blot benyttes til alt mellem himmel og jord, som er en fast del af hverdagen, hvis man har eget parcelhus såvel som en stor have. Det vil sige, at vores nye trailer kommer til at skulle benyttes til at bringe skrammel og affald fra haven ud til genbrugspladsen. Anhængeren skal desuden også måske bruges til en tur i Ikea i ny og næ. Det er altså blot en på alle måder ordinær trailer, konen og jeg er på udkig efter.

I forhold til trailere og funktioner, ville det ydermere være centralt at høre jeres bud på, hvad for en trailer, som er bedst egnet til netop vores behov. Dermed kan vi måske undgå at gå helt galt i byen. Er det fx partout nødvendigt for os at købe de dyre mærker, eller er de billigere trailere lige så gode, når vi endelig køber en ny trailer, og hvor finder man lukrative trailer tilbud på markedet?

Noget andet, som det kunne være interessant at høre jer om, er, om hvorvidt det er en mulighed at bruge penge på en trailer, der ikke kommer lige fra fabrikken, eller om man så er tvunget til at poste en klækkelig sum penge i forskellige trailer reservedele? Så kom frisk med alt, hvad I ved, samt gangbare tips om steder, der både har et udvalg af trailere på tilbud og brugte trailere foruden et omfangsrigt udvalg af trailer reservedele, så mig og fruen kan køre ud og se på trailerne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>