Tømning af dødsbo vil sikkert vække fantastiske minder

For et par uger siden døde min far uheldigvis. Far var blevet rigtig afkræftet, så jeg havde faktisk på fornemmelsen, han nok ikke havde længe igen. Han blev treoghalvfems år. Jeg blev alligevel enormt ked af det, og jeg savner ham meget. Nu på søndag så skal vi tømme hans dødsbo.

Det bliver formentlig med ambivalente følelser, at jeg oprydder min fars dødsbo. Jeg vil komme til at mindes en masse gode tider, men omvendt er jeg også nervøs for, at jeg bliver ramt af endnu større ulykke, end den jeg har nu, så snart jeg er til stede i hans dødsbo. Mig og min storebror har sludret ret meget sammen om det det sidste stykke tid, og vi føler åbenbart på samme måde.

Da jeg var 6 år, blev min far og mor skilt. Jeg levede hos min mor, men jeg besøgte tit far, og jeg var vild med det Han var fremragende til at lege med mig, og vi legede ofte gemmeleg. Jeg er virkelig begejstret for hans bolig, så det føles underligt, at det nu blot er et dødsbo, som skal tømmes. Forleden dag snakkede jeg med familien og spurgte, om jeg muligvis kunne fritages for at tage ned i min fars dødsbo, men de fortalte, at det ville være bedst, hvis jeg tog med.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>