Test efterskole, åbent hus og andre gode aktiviteter

Drømmer du om at komme til et officielt åbent hus på en efterskole, du har et godt øje til? På netop vores efterskole bliver der holdt officielt efterskole åbent hus ofte. Altså, står du med gigantiske betragtninger, hvorhenne du vil tilbringe et år på efterskole plus hvilken skole, du helst vil på, er der ingen grund til at stille sig afventende længe på at få en føling med vores skole, ledelse, de tre faglige linjer, elevernes værelser og flotte naturomgivelser. Og spørgsmål nummer to: Er du bidt af surfing, eller har du blot i lang tid drømt om at lære det? Her kan du kombinere 9. klasse, efterskole og surfing.

Vælger du et år i 9./ 10. klasse på vores skole som er én af de mange efterskoler i Jylland m Adventure som profilfag, får du lov til at blive testet i alle mulige kvaliteter ift. sjovt friluftsliv + idræt i naturen. Ydermere undervises du på et niveau, som virkelig er vildt godt, og ydermere får du mindst 2-3 rejseuger ud i andre verdensdele gennem skoleåret. Eller under alle omstændigheder mindst en rejse med efterskole international. Drømmer du om at blive elev på en teater efterskole, hvor rejser i den grad er en grund til at du kan få eventyr, du aldrig glemmer? Hos os på denne efterskole windsurfing former rejser en markant del af din hverdag, fordi du i årets løb ej blot oplever en sjov skitur. Du kommer også med som elev på to rejser, hvor du kan udforske dine hobbyer ude i verden. Vores efterskole-dans kan du prøve som valgfag. På international efterskole udgør bl.a. adventure et af de sjove valgfag.

Muligvis, at friluftsliv udgør det bedste, du gerne vil lave på efterskole. Efterskole åbent hus vil gøre, at du bliver visere. Sådan set kan du både en idrætsefterskole Jylland eller en musikefterskole i Jylland. Som sådan vil du på netop vores efterskole Jylland forene idrætsefterskole & musikefterskole. Drømmer du om at sammenflette efterskole & 9. klasse? Efterskole 9. klasse er oplagt at forene med international efterskole. Derudover har vi på vores efterskole ridning som et linjefag. Længes du efter en luftforandring i 10-klasse, og er det et problem at bestemme dig for, om du vil på idrætsefterskole eller have meget internationalt? Med et ophold på unik international efterskole hos os, er det muligt med det hele. På denne måde kan du udvikle dine kundskaber ift. dans, idet du prøver et ophold på idrætsefterskole her ved Limfjorden. Tager du et ophold på en god friluftsefterskole med journalistik, oplever du 2 rejser til byer som eksempelvis Norge & ture med dit hold i vores internationale klasse. På denne måde får du rammerne for gode, globale berøringer inden for eksempelvis meget sport, medier eller fx friluftsliv & outdoor.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>