Solcelleanlæg til gunstige udsalgs priser giver miljørigtig strøm

Kvalitets solceller, priser hvilke er billige foruden kvalificeret rådgivning – netop det kan vi tilbyde. Vi importerer solfangeranlæg i tysk kvalitet og sælger videre i direkte linje til køberen. Således kommer der ingen bindeled til at løfte prisen, hvorfor vi kan præsentere solcelleanlæg til konkurrencedygtige og fair priser. Vi udbyder solenergi i den bedste kvalitet som yder maks 6.992 KWh om året. Vi står altid klar til at rådføre ift. hvilken slags og kapacitet på solpaneler, som er anbefalelsesværdigt til det enkelte hus. På denne måde indkredser vi også den mest ideelle løsning ift. solpaneler samt priser til lige dig.

I forbindelse med solfangere kan du fastlåse elektricitetsprisen de næste 30 år

Vil du stoppe opstigende eludgifter samt, at du skænker boligen den mest miljørigtige energikilde? Med solpaneler er du sikker på, at du ikke spæder til med kuldioxid-udledning eller belæsser vores klima på anden måde. Vi giver dig en gylden mulighed for at oplægge din el på elnettet via den såkaldte Nettoafregningsordning. Ordningen giver dig praktisk talt chancen for allerede at eje den strøm, der er behov for i årene der kommer, og praktisk set vil din elmåler komme til at tælle baglæns, når du fremstiller mere el, end du og familien kan anvende.

Med solpaneler kan du fryse din elpris

Hvis du vælger at kunne bruge den gratis solenergi med et solcelleanlæg, kan du undgå at blive presset af opstigende priser på elektricitet. Flere snakker om officiel tilbagebetalingstid på et solcelleanlæg, dog vil vi hellere fortælle, at man fastholder budgettet til strøm på et forudset og blidere trin de næste 30 år. Efter lignende princip som et fastforrentet realkreditlån. Hvis man vil anvende udtrykket tilbagebetalingsperiode, stiller det krav om, at man kender prisudviklingen på strøm – hvilket altid vil blive gisninger. Af denne grund skal du faktisk alene have in mente, at du med solceller ej skal opleve opadstigende elektricitetspriser i ca. 30 år.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>