Snorkende plapren omkring havelåger og hegnsstolper af aluminium eller træ

Undertegnede går i øjeblikket & gennemtænker din yngstes fødselsdagsfest for børnehaven omkring lagkafefyld + sodavand, så ser min kæreste ud til ikk at kunne kaste sine tanker på noget som helst end hegnsstolper - www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper, og havelåger - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager, . Ej altså. Kæresten og jeg ska’ til at have skifte vores lille parks umoderne gærde, og arbejdet stiller krav til nye hegnsstolper og at ham og jeg skal udse et valg mellem mange blandede havelåger. Men kan det ik liige være på standby til efter fødselsdagen, hvor jeg og ham får 22 børn på besøg? Det synes undertegnede er virkelig pyyyh at bøvle med alene.

Jeg har ikk’ skænket min personlige smag når det kommer til hegnsstolper og havelåger en tanke. Hegnsstolper og havelåger har bare været af den kaliber, som stod der, hvor jeg har haft barndomshjem som barn. Men jeg og manden skal beslutte os for sådan noget, nu hvor jeg og ham har villa. Kæresten har opdaget nogle habile sælgere på internettet og han ønsker ikke uden mig at beslutte sig for om vi skal have hegnsstolper i træ eller aluminium. Jeg er sandsynligvis mest til træ, meeen det kan ozz muligt at alu-hegnsstolper virker helt fine i udseende og stærkere?

Vi diskuterede hvorvidt vi skal få en højere havelågen, og der har manden opdaget forskellige solide havelåger, som mindsandten har lås. Sådan noget ka’ jeg godt lide, nu hvor kæresten og jeg bor på et sted, hvor vi har haft talrige indbrud.

Når ungerne er bespist med lege og chokoladelagkage, så ka’ jeg og kæresten os to sammen rekvirere hegnsstolper og havelåger. Hvis det ikke sker hurtigt så regner mor her ikke med, at travle jeg slipper for min mandes ævl vedrørende fordele ved havelåger der har lås, hegnsstolper i træ vs alu og andre haveplaner.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.