Skal dit gods transporteres igennem brug af træemballage eller plastpaller?

I godstransportindustrien går jobbet altid ud på at perfektionere transportforholdene, så processen fremskrider så enkelt og på samme tid bliver lavet hurtigst muligt. Det er også med det i tankerne, at det er ufatteligt vigtigt at købe de bedst egnede paller, eftersom hver palletype besidder forskellige fordele.

Indlægget her ser på såvel plastpaller - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28 – som træemballage [http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31] som for eksempel europaller [http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25]. Hvilken palletype, som er bedst egnet, kommer nemlig an på det transporterede gods såvel som selve transportmåden.

Træemballagens helt store styrke er, at europaller er miljøvenlige. Europaller har nemlig en meget høj brugsværdi som returpaller af den grund, at de kan genbruges af mange omgange, uden at kvaliteten daler. Tilmed kommer desuden, at brug af træemballage reducerer kuldioxidmængden i forbindelse med godsfragtning med lidt under 30 %.

Plastpaller anvendes derimod oftest som paller til engangsbrug af den årsag, at de ej er så holdbare som europaller. De vejer på den anden side betragteligt mindre, og de er derfor det oplagte valg til fragt med eksempelvis luftfartøjer, fordi der her er grænser for den tilladte samlede vægt. De har samtidig den fordel, at plastpaller i modsætning til træemballage ikke påvirkes af vejrguderne, eftersom dvs., at de beholder den samme vægt og størrelse, lige meget om der er nedbør eller solskin.

Det er ydermere ikke nødvendigt, at du ignorerer naturvenlighed, alene fordi du foretrækker plastpaller. Plastpaller af høj kvalitet produceres nemlig af en form for plast, der er et hundrede % genanvendeligt. Er det plastpaller eller europaller, der er mest praktiske til lige præcis dit dit behov? Den afgørelse må være 100 % afhængigt af dig selv.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.