Sæt medarbejdernes sikkerhed i højsædet ved at sørge for det optimale faldsikringsudstyr

På byggepladsen er gennemtænkte arbejdsforhold såvel som et maksimalt fokus på sikkerhed nødvendige elementer. Hvad enten du som chef i en entreprenørvirksomhed skal købe nye hjul, taljer med radiostyring eller personligt faldsikringsudstyr, er det derfor vigtigt, at du altid tænker dit valg nøje igennem, inden du for eksempel gennemfører en bestilling af noget nyt faldsikringsudstyr. Optimal planlægning og et sikkerhedskursus til alle på en byggeplads er den bedste måde at minimere faren for arbejdsulykker på. I tilgift bør faldsikringsudstyr og alle hjul til enhver tid anvendes korrekt, og de bør være vedligeholdt.

Såfremt du køber faldsikringsudstyr, er der utallige forhold, som du altid er nødt til at være opmærksom på. Faldulykker er nemlig nogle af de farligste uheld på byggepladser og lignende. I forbindelse med anskaffelse af faldsikringsudstyr til en byggeplads skal du som følge deraf være sikker på, at sikkerhedsudstyret som udgangspunkt er anerkendt med udgangspunkt i EU’s standarder og love. Samtidig skal alle typer af individuelt faldsikringsudstyr bestå et serviceeftersyn årligt samt byttes ud efter fire til seks år, da den sædvanlige levetid for faldsikringsudstyr er fem år i praksis.

En god huskeregel er, at der ligeledes findes utallige faktorer, som er afgørende hvis du skal finde frem til hvad for nogle gummi hjul, der vil imødekomme særlige behov i din virksomhed bedst. Først og fremmest bør du tage stilling til, om dine nye apparat hjul kun vil skulle anvendes til tider, eller om de faktisk bør være stærke nok til at modstå slitage fra en fortløbende køren frem og tilbage. Det har nemlig en altafgørende betydning for hele apparaturets maksimale levetid samt dets anvendelighed for medarbejderne, hvilke hjul, du køber til din virksomhed såvel som deres belastningsgrad.

Skal du som hovedentreprenør i stedet udvælge nye taljer til din byggeplads, findes der tillige flere muligheder. Du vil f.eks. kunne investere i radiostyrede taljer med varierende kapacitet ud fra, hvad der er bedst til de aktuelle behov i din byggevirksomhed. Derfor skal du til enhver tid sikre dig, at du modtager den vejledning, som du har brug for, inden du investerer i nye taljer. Dette er naturligvis gældende hvad enten du som hovedentreprenør skal anskaffe personligt faldsikringsudstyr, mekaniske taljer eller nogle nye rustfrie hjul til dit byggefirma.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>