Rigtige skilte til husfacader foruden god solfilm til dine ruder

Søger du kvalitets skilte {http://www.prodesign.dk/Skilte.aspx} eller måske solfilm {http://www.prodesign.dk/Solfilm.aspx}? Kvalitets solfilm er gavnlig ift. adskillige formål. I form af for eksempel montering i vinduerne på arbejdet undgås det, at medarbejdere får sol i øjnene; slip for at få sollyset direkte peget ind i ansigtet eller måske i rykken og dermed ind på skærmen. Generende lys bevirker spændte muskler og hovedpine og herigennem forhøjet antal sygedage. Det er virkeligt nemt og lynhurtigt alene at påsætte solfilm i ens viduesruder. God solfilm til huse er 100 % lavet med en vildt højeffektiv ikke-ridse belægning, som minimerer chancen for ridser plus spalter i filmen. Visse variationer af rigtig solfilm er endda konstrueret med tørlim, hvorved limen fra først af fungerer, når man stænker fugt på solfilmen. Herved forårsager det mindre smuds i den endeligt opsatte solfilm i ruderne.

I tillæg til solfilm der modvirker blænding kan man få som indbrudssikring eller bestille en sandblæst folie. Dermed vil man med den rette variation af gode solfilm med et og samme produkt øge tyverisikringen foruden arbejdsklimaet. Med solfilm til store biler med gule nummerplader er man fri for generende blikke ind. Helt basalt er det at få afskærmet ruderne bag til, hvormed man holder interesserede øjekast på afstand, som måske kunne ”komme til” at stjæle maskiner og dyre varer inde fra bagagerummet.

Man kan typisk købe de rigtige skilte fra en tilsvarende producent af ovenfor nævnte solfilm. Skilte til facader skaber en markant signalering samt annoncering af en butik el. lign.. Vælg de rette skilte +/- lys, hvorved der er mulighed for at være sebar tilmed i mørke. Kvalitets skilte kan udformes i varierende kvalitets materialer, f.eks. i alu samt klassisk rusfrit stål, designet plane eller med bøjede sider. Prioriter at få kvalitets skilte, der er afpasset ejendommens konstruktion.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.