Rekruttering Horsens – har du overvejet at vælge et professionelt rekrutteringsbureau?

Rekruttering Horsens {http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP166&ID=81}

”Vores samarbejde med et super rekrutteringsbureau har givet os kvalificere forretningsudvikling, rådgivning og sparring, de bedste kandidater at vælge mellem og sparet os for tidsmæssige og økonomiske konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem flere længere samtaler, omfattende tests og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke selv klaret lige så godt på egen hånd”, beskriver Anders Louu, adm. direktør i Tislev Management, der simpelthen googlede ”rekruttering Horsens”.

Rekruttering Holstebro {http://www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP165&ID=81}

”KRIP Arkitekter er et firma i vkst, og de sidste 3 år er vi øget fra 7 til over 20 kolleger. Vi har derfor haft brug for de mest kvalificerede kolleger, så vi kunne holde trit med alle vores opgaver. Jeg kan i aller højeste grad anbefale dig at benytte et vikarbureau til at hjælpe dig i den forbindelse. De kan endvidere være behjælpelige, hvis du søger vikarer ved travlhed, ferie eller sygdom”, udtaler chefarkitekt Anders Jensen, der har benyttet rekruttering Holstebro.

Rekruttering Herning {http://www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP164&ID=81}

”Hos Pape Industriudvikling A/S har vi mange gange søgt rådgivning hos et professionelt rekrutteringsbureau til rekruttering Herning. Vi får en effektiv og grundig rådgivning, der sparer os tid og giver firmaet den dygtige medarbejder. Vi bidrager med et oplæg, og så finder firmaet de mest kompetence kandidater, som vi så fælles hilser på og vurderer. Vi undgår helt at skulle læse stakker af mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får rådgivning til at definere og finde os den rette kandidat. Bureauet ordner ganske simpelt det praktiske”, fortæller HR-chef Hans Peter Klingt. Rekruttering Herning fandt han ganske enkelt ved at søge på ”rekruttering Herning”

Rekruttering Herning, rekruttering Horsens, rekruttering Holstebro – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du ledig og trænger til kvalifikationer på Cv’et? Så må du overveje at skaffe dig et godt job ved at registrere dig hos et bureau. Der kan du muligvis finde kortvarige jobs og prøve dig selv i forskellige ikke så lange ansættelser – eller finde det trygge, faste job.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.