Rekruttering Herlev – har du overvejet at vælge et professionelt bureau?

Rekruttering Allerød

”Vi har flere gange gjort brug af et professionelt rekrutteringsbureau til rekruttering Allerød hos Holm Industriudvikling A/S. Vi får en effektiv og seriøs rådgivning, der er hurtig og giver firmaet den den mest kvalificerede medarbejder. Vi bidrager med vores ønsker, og så finder bureauet de rette kandidater, som vi så i fællesskab hilser på og vurderer. Vi behøver ikke at skulle læse over 200 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får hjælp til at belyse og opnå den rette kandidat. Rekrutteringsbureauet ordner simpelthen alt det praktiske”, fortæller administrerende direktør Hans Peter Klingt. Rekruttering Allerød fandt han simpelthen ved at google ”rekruttering allerød”

Rekruttering Esbjerg

”K&I Arkitekter er en tegnestue med fart på, og de sidste 3 år er vi groet fra 5 til over 25 ansatte. Af den årsag har vi haft brug for kvalificerede kolleger, så vi kunne holde trit med alle de opgaver. Jeg kan bestemt anbefale dig at gøre brug af et vikarbureau til at hjælpe dig med at finde den bedste. Bureauet kan desuden hjælpe, hvis du mangler ekstra hænder ved travlhed, sygdom eller ferie”, udtaler chefarkitekt Anders Jensen, der har benyttet rekruttering Esbjerg.

Rekruttering Herlev

”Vores samarbejde med et dygtigt bureau har sikret vores virksomhed kvalificere forretningsudvikling, sparring og rådgivning, kompetence kandidater at vælge mellem og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejlrekrutteringer.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke klaret på egen hånd”, beskriver Anders Louu, bestyrelsesformand i Tislev Management, der simpelthen googlede ”rekruttering Herlev”.

Rekruttering Allerød, rekruttering Herlev, rekruttering Esbjerg – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du ledig og søger flere kompetencer på CV’et? Så kan du overveje at søge et job ved at tilmelde dig et vikarbureau. Hos sådan et sted er det muligt både at finde vikariater og prøve dig selv af i forskellige kortvarige ansættelser – eller finde det trygge, faste job.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.