Plastbøtter til opbevaring – Hvad? Hvorfor? Hvordan?

Kender du problemet med plastbøtter, hvor man nærmest skal kæmpe for at presse låget på plads? Så er du måske målgruppen for de smarte Superfos plastbøtter med skruelåg, der også bruges i mange industrivirksomheder og industrikøkkener. De har fx et udvalg her http://www.dtemballage.dk/produktinformation/plastboetter.aspx

Plastbøtterne er nemme at have med at gøre og siger en klik-lyd, når du har skruet låget rigtigt på. Så er børnene heller ikke i tvivl, om de har fået låget på plads, hvis de skal have plastbøtter med på madpakken.

UniPak plastbøtter er også velegnet til hurtig nedfrysning af madvarer og som tåler varme fødevarer op til 90 grader.

Plastbøtter i mange størrelser

Plastbøtter med skruelåg kan fås i mange forskellige størrelser. Fra den helt lille beholder på 65 ml og til den store bøtte på 535 ml, der har plads til en solid portion frokost.

Bøtten er naturligvis velegnet til direkte kontakt med alle slags fødevarer. Til gengæld kan den ikke gå i mikroovnen, så opvarmningen må du klare i en skål eller på en tallerken.

Firkantede plastbøtter

For den praktiske opbevaring kan du overveje at gå efter firkantede plastbøtter, der kan stables og stilles tæt – den slags fungerer særligt godt i fx storkøkkener på store virksomheder eller catering. Bøtterne er klare, så du kan se indholdet og du kan vælge at bestille dem med eller uden låg.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>