Ombygning + smart energimåler i min lejlighed

I min andelsforening er vi i gang med en renovering af det hele. Arbejdet her inkluderer naturligvis de gængse rum som køkken & badeværelset og eksempelvis ordentlige afløbsrør. Men også ved varmekilder og –aflæsninger, foregår der noget. Jeg har fx fået opsat en forbedret energimåler i hjemmet, og den gør det enklere ved varmeregnskab & aflæsning. Den energimåler, jeg har fået derhjemme, hedder nærmere bestemt ultralydsmåler. Der er en bred vifte af plusser okring modellen her. Produktet rummer stor præcision, og modellen har adskillige muligheder for tilslutning. Modellen er konstrueret med kommunikation uden grænser.

Aflæsning skal foretages på bestemte dage af lejlighedens måler. Men, jeg ved det ikke med sikkerhed, fordi sådan skulle jeg med den forrige måler. Men jeg er ikke bevidst, hvorvidt denne er fancy i en sådan grad, at mit energiselskab kan lave en aflæsning af varme uden, at de skal ind i lejligheden. Hvorom alting er, må det være vigtigt med en nøjagtig aflæsning. Eftersom jeg skal anvende tallene til det eget varmeregnskab, og herudover vil boligforeningen også benytte angivelserne, for så udarbejder de et fælles regnskab for varme med udregninger af, hvor meget alle os beboere henholdsvis bliver nødt til at budgettere med at betale a conto til det fælles varmeregnskab. Af denne grund er jeg overvejende positiv over for den forbedrede måleinstallation, idet jeg derved er klar over, at der helt sikkert hver gang er en meget eksakt aflæsning.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>