Næste sommerferie bliver Spanien igen

Hvilket land man skal holde sin sommerferie, er der hvert eneste år mange der er i tvivl om- Hvorvidt de ønsker et anderledes plus opsigtsvækkende sted, om det bør være afslapning ved vandet eller hvorvidt de foretrækker en aktiv ferie, bør man som familie starte med at beslutte.

Jeg føler mig glad for at kunne sige, at min kæreste & jeg overhovedet ikke får svært ved at vælge vores sommerdestination næste gang. Næste sommerferie bliver det Spanien igen!. Vi har ganske vist været mange gange i Spanien efterhånden, men de seneste år har vi prøvet noget andet. Vi har f.eks været i Tyrkiet og i Grækenland. Men gammel kærlighed ruster jo ikke, og Spanien rummer jo så mange fantastisk områder. Vi har som nævnt før rejst meget i Spanien, både om sommeren og om vinteren. Om sommeren har vi foreksempel været på Mallorca og Costa del Sol, mens vinterferien hyppigt er gået til Gran Canaria. Jaja, jeg ved godt at det er meget klassiske rejsemål – og hvad så?. Der er jo altså en grund til, at man bliver ved og ved med at vende tilbage!

Der findes simpelthen ej noget dejligere efter en dejlig solbeskinnet dag i det spanske, end at opholde sig på en spansk restaurant hvor der er udsigt over naturen & nyde en gang tapas, såvel som en kølig drink.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>