Mine tanker at få mig lidt afspænding på Costa del Sol, Fuengirola eller Torremolinos

Jeg har seriøst brug for masser af ferie. Barnet er lige rundet 6 mdr og manden og jeg har stærke lyst til et styk afslappende og lang tur til et sted som Costa del Sol [http://www.hjertingrejser.dk/spanien-1-3-uger/costa-del-sol]. Vi plejer jo at rejse tre til fem gange om året til såvel storbyferier i Lissabon og Athen til ugelange rundrejser i Indonesien, ved Østersøen eller til Las Vegas og Los Angeles. Så jeg er snart smådesperat. De sidste femten mdr har ham og jeg jo kun kommet afsted i vores sommerhus, så såvel jeg og ham er begyndt at blive småfortvivlet. Åha. Tænk at komme tilbage til et rent hotel hver dag.

I øjeblikket ævler vi omkring, hvor der er godt at tage på ferie når vi medtager lillefisen. Undertegnede har påtænkt Fuengirola [http://www.hjertingrejser.dk/langtidsrejser-costa-del-sol/fuengirola] eller Torremolinos - http://www.hjertingrejser.dk/langtidsrejser-costa-del-sol/torremolinos, . Dér omkring er man få kilometre fra Malaga-byområdet, såfremt manden efterlyser noget bymiljø. Og i både Fuengirola & Torremolinos tror jeg der er ret behageligt samt med rar stedlig hygge, lækkert vejrlig og tasty måltider. I både Costa del Sol, Fuengirola og Torremolinos tkunne jeg totalt godt hygge mig.

Her er min kærestes forslag. Mathias snakker glad vedr. Costa del sol. Han har været dér da han var 24, og manden tænker, hvordan Costa del sol har mere at byde på end Torremolinos og Fuengirola. Undertegnede har ik ferieret i Torremolinos, Fuengirola og Costa del sol, og det kan være at han har ret. Der er modsat en ganske mere langvarig rejse med fly til Costa del sol end vi har til Torremolinos og Fuengirola. Jeg skal til at afhøre veninderne som har fået børn må rådspørges. Nej jeg spørger sgu i min mødregruppe.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.