Min succes med at lave fastelavnskostumer selv

Her vil jeg beskrive noget om egne erfaringer med at skabe udklædningstøj. I skolen i år, som de andre gælder det om at præsentere de bedste fastelavnsudklædning samt i år dertil et kostume som egner sig til sidste skoledag. Selv har jeg, som I måske ved, en søn, som går i 9. kl. og tvillinger (piger), som er væsentligt yngre. Jeg har i en årrække købt de fineste kostumer til fastelavn til de små, men i år måtte jeg forsøge at lave nogle alene. Da jeg havde været inde i stofshoppen og købt noget anvendeligt, kørte jeg hjem for at begynde på at sy pigernes kostumer. Henrykte var de, idet de fandt ud af, at de skulle klædes ud som prinsesser. Jeg kan ikke vente med at få pigerne at se i deres kostumer, idet de er lavet færdige. Jeg har faktisk lovet mine piger at være i børnehaven, idet de skal være klædt ud. Desuden kan jeg også lige ”prale” af, at det er mig, der har skabt hver deres kostume til fastelavn.

Allan, min den ældste, må som sagt også have et godt kostume når nu, det bliver hans sidste skoledag, og denne event er en dato, hele klassen har haft countdown til i rigtig lang tid. Der er endnu nogle måneder til, men jsammen med ham er ejg er begyndt at diskutere, hvilken type udklædningstøj han vil foretrække. Min søn vil vist ikke have mors kreationer, og derfor har jeg udvalgt en fed internetbutik, og her kan man udvælge det rigtige kostume til alle målgrupper – herunder også sidste skoledag i niende eller tiende klasse. Så jeg tror sådan set, at udfaldet bliver, at han bare får sit kostume fra denne side, og med denne internetbutik bliver resultatet virkelig flot til sidste skoledag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>