Med glasblæsning er du sikret en silkemat og stærk overflade

Ønsker du en æstetisk overfladebehandlingsmetode af for eksempel aluminium, rustfrit stål, kobber og andre metaller, er en glasblæsning af overfladen tit en oplagt valgmulighed. Med en professionel glasblæsning vil du således få chancen for at forvandle emnets kølige hårdhed til et flot såvel som mat look. Dette kan man fordi, at en glasblæsning kan fjerne mindre skader i overfladen så hensynsfuldt, at den bagefter er helt ensartet. Det indebærer i praksis, at glasblæsning er optimal til alle anvendelsesområder fra kirurgisk udstyr til service.

Et af de primære plusser ved glasblæsningsteknikken ift. øvrige afslibningsmetoder til rustfrit stål er desuagtet, at de glasperler, der benyttes, ikke sliber overfladen som det f.eks. er tilfældet med sand. Den manglende afslibning fører ikke blot til den brede vifte af dekorative goder, som det er muligt at opnå ved en glasblæsning. Derudover betyder den manglende slibende effekt, at det ofte ikke er et absolut must at udføre en afsluttende overfladebehandling som for eksempel anodisering for at eliminere mindre trækstreger såvel som opnå en længst mulig levetid.

Hyrer du et velrenommeret metalsliberi til at gennemføre glasblæsning for din forretning, er der ikke grænser for, hvilke muligheder I får visuelt, når du betaler for en specialordre. Ved nogle sliberier kan du blandt andet få glasblæst virksomhedsnavn og logo på ting som fx kopper ved hjælp af en højteknologisk blæsepistol. Ydermere kan din virksomhed få glasblæst øvrige materialetyper som fx træ som enten serie- eller stykproduktion til en meget konkurrencedygtig pris ved de fleste stålsliberier.

Søger du en ideel afslibningsteknik, findes der derfor en bred vifte af grunde til at investere i en nænsom og flot glasblæsning i stedet for de andre former for bearbejdningsteknikker til rustfrit stål inden for branchen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>