Lidt vedr. at beslutte – og sætte – trægulv, parketgulv, laminatgulv eller en nem vej med gulvtæpper

Mange af læserne derude har spurgt, vores tanker når det kommer til husprojektet.

I mandens og mit bestandige istandssættelsesprojekt med at rive ned og ordne vores gamle murermestervilla skal vi snart beslutte os for husets gulve.. Det spontane udvælgelse er et flot trægulv, men vi kom frem til at så ska’ man såvel overvælge et dyrere parketgulv, et mere prisvenligt laminatgulv, og/eller om jeg og manden eksempelvis ønsker gulvtæpper i soveværelset, så vi og ungerne kan rende på bare tæer.

Med dette husprojekt får vi styr på en hel del fra bunden. Inden vi kom til at vælge gulve, så havde vi bare tænkt trægulv og været enstemmige i det spørgsmål. Men et styks trægulv er åbenbart ik kun et trægulv. Akkenej trægulvet kan købes som parketgulv, massivt trægulv eller laminatgulv. Nøj alle de valgmuligheder

Vi er ligesindede omkring at parketgulv placeret i mønster virker overdrevent elegant. Men det er tror vi samtidig temmelig dyrtkøbt. Men derimod har parketgulv lang holdbarhed og slidstyrke som man kan afhøvle når det skal til. Uhæmmet gulvslibning kan man så vidt vi har forstået ikk rigtig hvis man har laminatgulv, der samtidig kan syne en kende falsk. På den anden side kan vi placere et laminatgulv oven på det allerede liggende gulv og denne type skal ikk have lakbehandlingbehandling med sæbe eller lak. Endvidere virker et laminatgulv til at være sikkert at pleje. Hmm tænke tænke. Jeg ku’ sikkert høre om mine venners meninger omkring laminatgulv, parketgulv, trægulv og gulvtæpper.

Vi har venner der foreslår os at tiltænke et mere moderne gulv og parre det industrielle med varme gulvtæpper. Gulvtæpper er evt. ikke synderlig håndterbart, hvis nu vi drømmer om at få terrier. På den anden side er gulvtæpper lunt i soveværelserne. På den måde kan du have en kombi med parketgulv eller trægulv med gulvtæpper.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.