Kreer dine egne plastikkort med en card printer

Vil du selv skabe plastkort med en kortprinter? Skal du have printet plastkort, så er vi garanteret i stand til at hjælpe netop dig. Vores betydelige erfaring medfører, at de produkter vi udvælger, er markedets bedste, samt tilbyder markedets ypperligste service. F.eks. giver vi dig en omkostningsfri kortholder til dit kort. Vi klarer alle opgaver professionelt og til tiden, det har vi gjort i mere end 50 år. Du kan derfor roligt vælge os hvis du skal have printet plastkort.

En card printer fra os giver dig en perfekt farvegengivelse. Alle print holder samme høje standard, hvad enten der er tale om første eller sidste print. Med et farvebånd fra os bliver tekst og magnetstribe printet i super kvalitet, og samtidig beskyttes dine kort mod misfarvning og slitage af et beskyttende lag, som farvebånd fra os lægger på samtlige print. Du ender altså med at spare penge, når du køber et af vores farvebånd, da både holdbarhed og kvalitet er væsentligt bedre end flertallet af markedets resterende farvebånd. Med et farvebånd fra os bliver du i stand til at printe professionelle og flotte ID kort med en fejlfri farvegengivelse.

Der er flere valgmuligheder, og det er selvfølgelig op til dig om du printer i farver eller i sort/hvid, eller om der skal magnetstribe, foto eller logo på. Hos os har vi mange års erfaring i at finde den løsning der passer til netop dig. Ligegyldig hvilken type og størrelse af opgave der er tale om, kan du roligt stole på at et farvebånd fra os kan opfylde kravene. Hos os er vi i stand til at klare både store og små opgaver, grundet vores fleksible tilgang til opgaven. Dette tillader os ydermere at foretage hurtige ændringer i projekter, som er i gang. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på netop dine plastikkort, og vi yder naturligvis den nødvendige rådgivning, uanset hvor i opgavens fase vi befinder os. Hos os er vi bevidste om at være til stede gennem hele projektfasen. Gennem de sidste 50 år har vi hjulpet alt fra store virksomheder, kommuner og foreninger til små enkeltmandsvirksomheder, skoler og mange andre. For os er det et udtryk for kvalitet og en garanti for at vi også kan hjælpe dig. Ring, hvis du vil høre mere angående plastikkort, kortprinter plus kortholder.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>