Kast dig ud i et ophold på højskole, som giver indsigt i næste skridt i livet

Flere unge mener, at de næppe er helt klar til videreuddannelse lige efter mellemskolen. At de ikke virker voksne nok, og at de ikke kan bestemme sig helt for, hvad for en uddannelse, de skal vælge, kan det begrundes ved. At bruge et skoleår med formålet at udvikle selvstændighed plus dyrke sine passioner, er både temmelig sundt og lærerigt. At tage et år på højskole, er den fedeste metode, at gøre dette på. Hermed har man en periodehjemmefra i samvær med andre mennesker der deler samme interesse som en selv, hvilket styrker vækst samt selvstændighed, på samme tid som at man får chancen for at udforske anderledes fag end grundskolen tilbyder.

Hvis ens interesse føles som en ting, man kunne tænke sig at gøre altid, kan man med stor fordel anvende et højskoleophold til at fordybe sig i emnet, og bruge hele året på at udleve denne drøm, hvis man fx. føler sig glad for højskole musik. Mange højskoler har både kor, sangundervisning plus undervisning i dj-ing, så der er noget til samtlige interesser. Når din interesse befinder sig indenfor højskole kunst, gælder dette ligeledes. Her tilbydes der alt fra billedkunst plus akvarel til web-design samt arkitektur. Højskole journalistik er du måske hellere til? I den situation kan et ophold, i hvilket du gives smag for fagområdet, virkelig være behjælpeligt med at bestemme, om det bliver din fremtidige vej i livet.

Mulighederne er mangfoldige, det er det der gør et højskoleophold så spændende. Kast dig ud i det!

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>