Jeg vil kun anbefale en efterskole: musik og design

En efterskole i Nordjylland, der gik jeg for nogle år siden, og det har været den mest fantastiske tid i mit liv! Har du overvejet at starte på en idrætsefterskole? En efterskole i Jylland har alt, hvad man kunne tænke sig. Den skole, jeg gik på, var en idrætsefterskole, altså en efterskole, som havde fitness og en skole med alle mulige forskellige slags sportsgrene. F.eks. var det en efterskole med basketball + boksning et cetera. Tilmed var det en efterskole – musik og en efterskole; design. Nu vil jeg godt nævne mere omkring min skoles fordele, og min idrætsefterskole i Jylland havde mange af dem. Efterskolen havde selvfølgelig de forpligtede, boglige fag, men derudover havde den et bredt udvalg af fag, som man selv kunne vælge. På efterskolen lærte jeg at spille på en masse instrumenter, da det også var en efterskole med musik, og det var meget spændende. Tilmed blev jeg oplært i at designe tøj, fordi det nemlig var en efterskole – design. En efterskole; musik samt en efterskole – design er rigtig for dig, hvis du godt kan lide at beskæftige dig med en masse forskellige slags aktiviteter, muligvis en aktivitet som du ikke har gjort i forvejen, samt hvis du vil hygge dig i selskab med dine venner/veninder. På grund af at det som sagt var en idrætsefterskole, motionerede man næsten alle dage. Jeg kunne simpelthen ikke dyrke nok motion i sidste instans, og det var jo derfor virkelig skønt, at det samtidig var en efterskole, der havde fitness. En idrætsefterskole er nyttig for dig, såfremt du behøver mere energi og godt vil blive mere frisk, sund og rask samt glad. Begynd på en efterskole – design, musik & med sportsgrene! Det er mit bedste forslag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>