Jeg er lykkelig forat have fået anskaffet mig mig en trailer

Da jeg endnu var teenager ønskede jeg mig en lille sportsbil, som jeg kunne fræse hen ad landets motorveje i. Efter at have stiftet familie, er jeg nu glad for, at jeg besluttede mig for at investere i en praktisk 5-dørs øse, for det ville godt nok være upraktisk at skulle transportere småbørnene rundt i en Ferrari…! Engang imellem har jeg nu fortsat været udsat for problemer i forbindelse med mangel på plads – f.eks. ifm. at vi har været på shoppetur i Dan-Bo Møbler og købt nogle møbler, der skulle transporteres med til vores hjem. Netop den problematik er dog løst nu, for min kone & jeg har besluttet os for at indhandle en trailer.

En trailer er enormt brugbar og kan egentlig anvendes til ekstremt mange forskellige ærinder. Det er blevet klart for mig, at det ej bare er i forbindelse med møbeltransport, at den finder anvendelse. Ifald den største af buksetroldene skal afhentes fra skole sammen med cyklen, er det nemlig betydeligt mindre anstrengende at sætte den op i traileren frem for at blive tvunget til at binde den fast på øsen. Hvis vi har haft brug for at tage forbi genbrugspladsen, har det ligeså forekommet os ekstremt let at placere skraldet i traileren. I gamle dage var vi nemlig nødt til at køre flere gange for at få alt med.

den grund er jeg meget henrykt for at eje en trailer. Faktisk er det et af de bedste køb, vi nogensinde har gjort, og jeg kan overhovedet ej huske, at det i første omgang er lykkedes os at klare os uden en trailer!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>