Jeg er den kløgtigste til at sælge elevatorer til skeptiske shoppere.

Kom gerne nærmere, jeg lægger inde med en nyhed til jer!! Nu ska’ det endelig være… Jeg har båret rundt på den her nyhed enormt længe, men nu ska’ I få den fortalt… Jeg har bestemt mig for at åbne egen virksomhed!! Jeg ska til at være storsælger af elevatorer… Det lyder eventuelt sådan lige umiddelbart ret så kedeligt at ville tjene moneter på elevator - alevator.dk, salg, men det er ik’ desto mindre, hvad jeg altid godt har kunnet lide… I ville blive overraskede, der er mange penge i elevator salg… Jeg drømmer om at sælge en speciel elevator til ejerforening, og så vil jeg tilmed sælge en ny slags elevator til andelsforening! Lige præcis disse to former for elevator handler er der nemlig bare ekstra mange moneter i, i hvert fald i forhold til, såfremt jeg som forretningsmand sælger elevatorer til private, som ALDRIG gider bruge penge på noget ekstraudstyr…

I sytten år har jeg arbejdet indenfor elevator salg!! Dét arbejdede jeg med på min sidste arbejdsplads! Jeg var en super klog sælger, og forstod bar altid, hvilken slags elevator de mange forskellige typer af kunder stod og manglede. Men så gik det beklageligvis sådan, at firmaet gik nedenom og hjem. Og så blev alle de ansatte selvfølgelig afskediget. Det var den mest frygtelige tid i mit liv. Jeg havde det ovenud dårligt, og måtte osse besøge en psykolog for at få det talt igennem… Jeg er overbevist om, at det var fordi, at fyringen kom som et giga chok… Jeg var slet ikke klar på afskedigelsen. Men i dag er jeg mig selv igen, og super duper klart til at sælge kolossalt mange elevatorer..! Jeg har taget lån i nordea, & har fundet mine kontorlokaler, så nu behøver jeg bare kunderne… Af den grund vælger jeg nu at skrive dette ud på min blog – jeg ønsker nemlig at I vil sprede budskabet for mig… I skal fortælle alle folk, at i kender en ekstrem dygtig forhandler af de skarpeste elevatorer… Det er nemlig altid en god ting m. spredte anbefalinger!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.