Hvornår kan investeringen i solfangeranlæg svare sig rent økonomisk?

Jeg begriber ik, at der er nogle personer, der mener, at solcelle anlæg er slemme rent designmæssigt… Jeg holder på, at solfangeranlæg er stilrene. De er sorte og de skinner – samtidig med at man sparer kroner på strøm. Næsten en slags pengemaskine om man vil. Jeg er uanset hvad fortaler for at have energibesparende huse og anlæg med solceller opsat på taget. Det ville være et endnu større plus, hvis man kunne få lov til at designe ens personlige solcelle anlæg, sådan at jeg kunne få installeret et pink anlæg. Har huset orange teglteglsten på taget, burde man også kunne købe samme farve solceller. Dog er det garanteret ikke det, mænd tænker på, på det tidspunkt hvor de kører ud og skyder penge i anlæg til tagdækket. Har du investeret i et hjem, du satser på at være bosiddende i de næste mange år, så tag da at installere anlæg med solcelle!

Hvad skal man gennemtænke, inden man køber solceller på tagbeklædningen?!

Det er jo kun den ene side af tagbeklædningen, som man opsætter solcelle anlæg på. Det har jeg set på de mange store huse, jeg kører forbi hver aften på vej hen til vores arbejde. Jeg ville nok vælge den tagside, som får allermest solstråler hen ad dagen, for at solcelle anlægget får mulighed for at ”fange” så meget sol som er muligt. Det er jo for ubetaleligt, hvis man installerede solcelle på alle tagsiderne, & så kan avancen ikke betale sig ift. investeringen. Det må siges at være undertegnedes realistiske bud. Så send budskabet videre, solcelle anlæg er nemlig nutiden!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>