Hvem er gode til pudsning af vinduer i København?

I min ejerforening har vi de sidste to uger ledt efter et firma, som tilbyder vinduespolering København på abonnementsbasis. Inden da har vi haft vores egen vicevært, der stod for renhold samt alm. vedligeholdelse i ejendommen. De større projekter, som blandt andet pudsning og polering af ejendommens vinduer, er så blevet udført i forbindelse med vores arbejdsweekender, mens boligejerne selv har været forpligtet til at polere vores egne vinduer.

Ejendomsteknikeren i andelsforeningen er efterhånden ved at blive ældre. Det har ført til, at al rengøring samt renovering af fællesarealerne i ejendommen ikke bliver udført tilfredsstillende. Dertil er antallet af tilmeldinger til vores arbejdsdage blevet betydeligt mindre end førhen. Der er derfor ikke nogen vej uden om vedligeholdelsesproblemet længere. Vi er nødsaget til at beslutte os for en holdbar løsning på den påkrævede rengøring af fællesarealerne i foreningen såvel som vinduespudsning, så bygningen bliver ved med at fremstå fin og ikke sygner hen.

På generalforsamlingen i forrige måned endte vi endelig med at beslutte os for at hyre en virksomhed, som udfører trappevask samt vinduespolering i København og resten af hovedstadsområdet. Der er dog ekstremt mange alternativer, såfremt man kigger nærmere på, hvilke gesjæfter der kan tilbyde vinduespolering i København og på Frederiksberg for store beboelsesejendomme som f.eks. andelsboligforeninger, og det er svært at beslutte sig for, hvilken virksomhed man som repræsentant for en forening skal vælge at indgå en serviceordning med.

Som bestyrelsesformand i min andelsforening, vil jeg hermed høre, om der måske er et par stykker her på bloggen, som har haft gode erfaringer med at ansætte en rengøringsvirksomhed til vask af trapper såvel som vinduespolering i København og omegn. Endvidere vil jeg blive klogere på, om I kan give os nogle velmenende råd, om hvilke mulige bagdele vi i bestyrelsen skal overveje, førend vi på andelsforeningens vegne laver en aftale med et rengøringsfirma og, om nogle af jer her på bloggen har en indikation af, hvor meget vi kommer til at betale for at få et servicefirma til at udføre vinduespolering i København?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>