Hjælp os med at bestemme os for en tilpas trailer

Her opstår oftest visse regler, der følger med tilvalget, hvis alle kan passe ind i Danmark. Vi vil skaffe os den trailer, som jo burde følge med typehuset, har vi talt os frem til, efter at vi er blevet indbegrebet af Hr. og Fru Danmark med parcelhus i gule sten, ligusterhæk, to blåøjede unger samt et køretøj med jydekrog.

Alt forbliver uheldigvis ikke lige nemt. Imidlertid er jeg som ny på vejen en lillebitte smule rodløs i livet i den småborgerlige højborg. Grundet dette ville det blive sweet at høre, om der kunne tænkes at være en trailer-guru derude, som kan give et tip om, hvor vi kan være heldig at købe en billig trailer i god kvalitet, som er ideel til husbehov?

Kravene til vores nye trailer er faktisk på ingen måde noget ud over det ordinære. Alt det, der følger med, når man har eget parcelhus samt egen have, skal vidunderet blot kunne bruges til. Til at bringe gammelt skrammel & grene og lignende fra haven hen på lossepladsen, menes der med dette, at den trailer, vi køber, kan benyttes til. Traileren skal sågar også benyttes til en familieudflugt til IKEA engang imellem.

Blot en ganske ordinær trailer vil vi som det fremgår skaffe os. Hvad for en anhænger, der passer bedst til vores forventninger og vores krav, ville det desuden være centralt at høre jeres bud på, når vi nu diskuterer trailere og funktioner. På den måde undgår vi måske at gå helt galt i byen. Bør vi fx partout betale for et dyrt mærke som Variant, eller behøver det ikke være så dyrt, når vi skal investere i en ny trailer, og er der rentable trailer tilbud derude? Noget andet, der kunne være centralt at få jeres input til, er, om det kunne være rentabelt at købe en trailer, som er brugt, eller om vi så ville skulle anvende en formue på reservedele til traileren?

Så skriv løs med alt, hvad I ved, og gode referencer til steder heromkring, der både sælger trailere på tilbud samt brugte anhængere plus et bredt udvalg af trailer reservedele til ethvert behov, så fruen og jeg kan komme hen dertil og se nærmere på anhængerne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>