Gymnastik efterskole med en optimal mulighed for at spille fodbold på klubplan

Overvejer du at tage på en en af de særlige idrætsefterskoler, hvor fodbold er en enorm del af dagtimerne? Tager du på efterskole fodboldlinje hos os, kan du sikre dig en masse spilletid på fodboldbanen hver eneste dag året rundt. Det er som følge heraf muligt for dig at forbedre dit boldtalent, såfremt du får en plads på vores efterskole fodboldlinje og desuden spille fodbold på klubplan. Den nye efterskole fodboldlinje hos os er med andre ord et godt valg for dig, som længes efter efterskole, fodbold såvel som udfordringer.

Drømmer du i stedet om at integrere 9. eller 10. klasse på idræts efterskole med at spille håndbold, er vores nye efterskole håndboldlinje måske noget for dig. Her får du en enestående mulighed for at få det utroligt stærke fællesskab, der er et ekstra plus ved at tage 9. eller 10. klasse på gymnastik efterskole uden at dit håndbold spil behøver at blive sat på hold. På vores efterskole håndboldlinje er det nemlig ligeledes muligt for dig at spille håndbold på eliteplan i den lokale klub såvel som på vores håndbold college.

Vil det være en dagdrøm at kombinere idrætsefterskoler med rejser og badminton undervisning? Vores gymnastik efterskole vil garanteret tilbyde et unikt 9.klasses år, og her kan du prøve kræfter med et væld af varierende gymnastik former. Ligeledes giver vores efterskole dig et potentiale for at være elev på begivenshedsrige rejser samt lejrskoler til lave og rigtige efterskoler priser. Således kan du udvikle dine evner inden for idræt, såfremt du tager på idrætsefterskole her i Jylland.

Besøg vores hjemmeside og bliv klogere på vores efterskole fodbold og, hvorledes netop vi er en idrætsefterskole, der tilbyder efterskole billedkunst eller efterskole kajak i dagligdagen bagefter skoletid uden, at det behøver at koste dig en krone. Dette tilbud gælder også, såfremt du foretrækker en idrætsefterskole med efterskole golf og horsemanship samt , hvor efterskole rejser har et stort fokus.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.