Godt hundefoder er også obligatorisk jagtudstyr

For lidt over 12 mdr. siden købte mig, min frue plus vores børn en lille hundehvalp, fordi den tidligere labrador desværre blev for gammel. Hvalpens sult blev ikke imødekommet overhovedet ikke af det hundefoder, som den forhenværende labrador fik. Den stakkels hund forekom for det meste enormt sulten, samt den ellers så flotte pels begyndte at drysse af.

Ej kun et problem for hunden var dette, men fik endda forhindringer for vores elskede jagtture. Det bedste jagtudstyr, man kan eje, er jagthunden nemlig – en jagthund bør aldrig udskiftes med noget. At se mig om efter mere optimalt hundefoder, er jeg startet på derfor.

Til sidst da min kone samt jeg havde været igennem hobevis af forskellige former for hundefoder, fandt vi til sidst en variant, der med det samme fungerede optimalt. En herlig webbutik, hvor man kan shoppe både jagtudstyr samt hundefoder – alt fra patroner til skydeskive, fandt vi ganske pudsigt dette i. Butikkens jagtudstyr fås sågar til fornuftige penge. Ustandseligt både legesyg & lærenem under træningen og , når vi var hjemme eller ude på en jagttur, var min nye hund inden for få dage. Alt sammen pga. det specielle hundefoder til hvalpe og unghunde, som jeg købte på et website.

Selv om at min ambition var ej at købe mig helt fattig, har jeg nu valgt at bestille ’the full monty’ inden for jagtudstyr plus hundefoder fra internetshoppen, plus pga. dette er online butikken med sikkerhed blevet min favorit side til jagtudstyr. Nu kan hunden plus jeg glæde os til næste gang vi skal på jagt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>