Forslag til dramashop til køb af sidste skoledag kostumer

Onsdag holdt vi sidste skoledag og det var ordentligt morsomt. Vi alle ankom hos Søs og der tjekkede vi vennernes sidste skoledag kostumer. Sofies sidste skoledag kostume {http://dramashop.dk/kostume/category/sidste-skoledag-63/} var mexicaner i mens jeg var i et æsel-kostume. Min venindes sidste skoledag kostume havde hun selv kreeret. Frøkenen er virkelig opfindsom. Det duer jeg ikke til. Jeg googlede som kontrast dengang jeg sku’ finde sidste skoledag kostumer hvor jeg fremskaffede mit sidste skoledag kostume webshoppen dramashop.dk {http://dramashop.dk/}.

Inden at vi sås med parallelklassen tog vi en million latterlige selfies af os alle iklædt de kreative sidste skoledag kostumer. Laus havde så også scoret sit sidste skoledag kostume i Dramashop. Godt for os var vi ikk iklædt samme outfit. Gisp. Undertegnede foretrækker at have mit sidste skoledag kostume for mig selv

Da alle havde overstået diverse selfies med sidste skoledag kostumer skulle elever og lærere over på skolen. Jeg fik mange skulderklap for mit sidste skoledag kostume hos dramashop.dk, og det gjorde mange af mine venner på samme måde for deres sidste skoledag kostumer. Derefter skulle vi et øjeblik overse parallelklassens sidste skoledag kostumer og så omsider kyle med karameller. Awesome. Den bedste dag i mit liv.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.